websitetemplate.org
Vastuullista kierrätystä > Uutisia

Uutisia


18.10.2010 Sunlogix Components Oy uusi ReUSE IT -kumppani

Sunlogix Components Oy on tehnyt Elker Oy:n kanssa sopimuksen ReUSE IT -merkin käytöstä ja yritys on ReUSE IT -sertifikaation täyttävä yhteistyökumppani uudelleenkäyttöön kelpaavien laitteiden hankinnoissa ja myynnin organisoimisessa.

Sunlogix Components Oy hankkii uudelleenkäyttöön kelpaavia tietokoneita, kuluttajaelektroniikkaa ja oheislaitteita isommissa erissä joko ICT-tuottajaosuuskunnan jäsenyrityksiltä tai yhteistyössä heidän asiakkailtaan. Kaikista hankituista uudelleenkäyttöön menevistä laitteista tuotetaan asianmukainen viranomaisraportointi. Kaikkien uudeleenkäyttöön hankittujen koneiden kovalevyt puhdistetaan aina Naton hyväksymällä  Blancco-ohjelmalla. Sunlogix Components Oy:n uudelleenkäyttöön otettujen tuotteiden myyntiorganisaatio kattaa koko maan.

Sunlogix Components Oy:n yhteyshenkilö ReUSE IT -asioissa: Harri Tuovinen, s-posti: harri.tuovinen(a)sunlogix.fi, puh. 075 7541 540.

Uudelleenkäyttölaitteiden verkkokauppa: www.sunmarket.fi.

---

12.8.2010 Tarjoamme pian erittäin hyvälaatuisia uudehkoja tietokoneita sopuhintaan

Olemme yhteistyökumppaniemme kanssa kehittelemässä uutta.

---

4.2.2008   ReUSE IT -rekisteröity tavaramerkki on saanut arvoisensa jatkon

Jo 90-luvun loppupuolella nuoret miehet Savonlinnassa päättivät vaikuttaa siihen, mitä käytetyille tietotekniikan laitteille tapahtuu. Ensimmäiset sopimukset on tehty tuolloisen Aro-Yhtymän kanssa yrityksen laitteiden kierrätyksestä.

Omistajat halusivat siirtää tavaramerkin arvoiseensa seuraan ja tulevaisuudessa ReUSE IT kertoo kierrätettävien laitteiden laadusta. Samalla se kertoo Elker-ryhmittymän halusta toteuttaa lainsäädäntöä jopa yllättävällä tavalla.

ReUSE IT -merkin voi ymmärtää monella tavalla. Vapaasti käännettynä se tarkoittaa "uudelleenkäytä se" tai "uudelleenkäytä tietokone".